Genieten van gezond leven

Gezond en actief bewegen met het gezin in de duinen

Gezond leven en een slanke lijn

Lichaamsbeweging is gezond, maakt je fit en houdt je slank. Zet vandaag nog de eerste stap naar een actiever leven. Onze voedingscoach maakt een voedingsplan met de juiste voedingsstoffen en lekkere recepten. Die geven je extra energie om te bewegen. Zo ben je gezond bezig en kun je blijven genieten van het leven. Heel slim.

Bewegen met een glimlach

Heb jij na een vermoeiende werkdag geen zin meer om te sporten? Je bent echt niet de enige. Kies op een ander moment van de dag voor een activiteit die je wel leuk vindt. Maak een gezellige lunchwandeling met je collega's of breng je kinderen op de fiets naar school. Het geeft je meer voldoening en je raakt sneller je overtollige kilo's kwijt. Meteen doen, dus. 

Van bewegen naar gezonder leven

Wie dagelijks actief is en regelmatig beweegt valt sneller af. Lichamelijke activiteiten zorgen er ook voor dat je je gewicht beter onder controle kunt houden. Spieren verbranden namelijk meer calorieën dan vetweefsel. Zelfs in rusttoestand verbruiken spieren energie. Dus, waar wacht je op?

 

Kom in actie en kies jouw favoriete afslankprogramma:

Moeite met bewegen?

voedingscoach Slimmerz doet vetmeting

 

 

 

 

 

 

 

 

"Bewegen is niet altijd eenvoudig als je vermoeid bent. Er zijn voldoende manieren om gezonder te leven. Ik help je daarbij!"


vinkje gezond en goed op gewicht Gezond afvallen

  • lekker en gezond eten
  • snel en blijvend resultaat
  • makkelijk vol te houden
  • gratis inschrijven

Afspraak maken:0624606978

vraag vrijblijvend informatie aan

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.